Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Æg

Morgenmad -» Æg


1 Blødkogt Æg

Blødkogt Æg

Sæt vandet over til at koge.
Når vandet koger, læg da æggene forsigtigt i gryden med en ske.
Kog ægget under låg i (7 minutter - størrelse L/XL) / (5½ minut - størrelse S/M), og skyl straks med koldt vand og server.

Kogetiden forøges med 10 sekunder for hvert ekstra æg..
Yderligere info: Blødkogt Æg Opskrift -»

2 Hårdkogt Æg

Hårdkogt Æg

Ja har vi det ikke med at altid glemme tiden på det æg - well, slap helt af og følg opskriften her på hårdkogte æg.

Sæt vandet over til at koge. Når vandet koger, læg da æggene forsigtigt i gryden med en ske.
Kog ægget under låg i 9 minutter, og skyl straks med koldt vand og server. Kogetiden forøges med 10 sekunder for hvert ekstra æg.

Opskriften er baseret på æg i Large (L) størrelse. Tiden justeres lidt i forhold til dine æg. Jo mindre æg, desto kortere tid skal de koge..
Yderligere info: Hårdkogt Æg Opskrift -»
3 Smilende Æg

Smilende Æg

Sæt vand over til at koge.
Når vandet koger, læg da æg forsigtigt i gryden med en ske.
Kog æg under låg i 8 minutter, og skyl straks med koldt vand og server.

Kogetiden forøges med 10 sekunder for hvert ekstra æg..
Yderligere info: Smilende Æg Opskrift -»

4 Æggesalat

Æggesalat

Kog først dine æg til hårdkogt. Se evt vores opskrift på hårdtkogte æg.
Del derefter æggene i en æggedeler, først på den ene led, og derefter på den anden.
Kom æggene i en skål sammen med mayonaisen, karry, purløg.
Vend forsigtigt sammen og smag til med salg og peber.
Yderligere info: Æggesalat Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk