Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Tilbehør | Hjemmelavet tykmælk

Morgenmad -» Tilbehør

Hjemmelavet tykmælk

Ingredienser:
1 liter sødmælk
1 dl. piskefløde
1 dl. kærnemælk


Fremgangsmåde:
Varm mælk og piskefløde op til kogepunktet. Afkøl blandingen til 25 grader (knap håndvarmt).
Bland derefter kærnemælken i. Hæld blandingen op i tykmælksskåle og stil dem tildækket på køkkenbordet ved stuetemperatur ca. 18 timer.
Stil derefter tykmælken i køleskab så den er kold ved serveringen


Søgeord: morgenmad, tykmælk

Tilføjet d. 21-03-2008 12:47:06
Indsendt af: Elisa
Kategori: Morgenmad » Tilbehør
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: markus, d.13-04-2010, kl.10:49
man kan bruge 1.5 dl kærnemælk så synes jeg det blier bedre
Kommentar af: anni, d.04-10-2011, kl.14:24
Hvorfor kan man ikke bare bruge skummet mælk og kærnemælk? Kan det ikke syrne uden fløden?

Skriv en kommentar til opskriften: Hjemmelavet tykmælk
Dit Navn:
Validering: 1 + 6 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Hashbrowns


Kartoffler og løg rives groft, og blandes sammen i en skål. Lad blandingen stå i 10 minutter og dræn jævnligt vandet fra som saml

Hashbrowns

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk