|
|
Tilbehør | Hjemmelavet tykmælk
Morgenmad -» Tilbehør
Hjemmelavet tykmælk
Ingredienser: 1 liter sødmælk 1 dl. piskefløde 1 dl. kærnemælk
Fremgangsmåde: Varm mælk og piskefløde op til kogepunktet. Afkøl blandingen til 25 grader (knap håndvarmt).
Bland derefter kærnemælken i. Hæld blandingen op i tykmælksskåle og stil dem tildækket på køkkenbordet ved stuetemperatur ca. 18 timer.
Stil derefter tykmælken i køleskab så den er kold ved serveringen
|
|
|
Opskrift kommentarer:
Kommentar af: markus, d.13-04-2010, kl.10:49 man kan bruge 1.5 dl kærnemælk så synes jeg det blier bedre |
Kommentar af: anni, d.04-10-2011, kl.14:24 Hvorfor kan man ikke bare bruge skummet mælk og kærnemælk? Kan det ikke syrne uden fløden? |
Skriv en kommentar til opskriften: Hjemmelavet tykmælk
Relaterede opskrifter:
Kartoffler og løg rives groft, og blandes sammen i en skål. Lad blandingen stå i 10 minutter og dræn jævnligt vandet fra som saml
|
|
|
|