|
|
Æg | Smilende Æg
Morgenmad -» Æg
Smilende Æg
Ingredienser: 2 Æg 5 dl vand
Opskriften er baseret på æg i Large (L) størrelse
Fremgangsmåde: Sæt vand over til at koge.
Når vandet koger, læg da æg forsigtigt i gryden med en ske.
Kog æg under låg i 8 minutter, og skyl straks med koldt vand og server.
Kogetiden forøges med 10 sekunder for hvert ekstra æg.
|
|
|
Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Dan, d.05-07-2011, kl.12:15 Det prøver jeg med det samme (-:
|
Kommentar af: Herbert Pinto, d.30-08-2011, kl.14:26 Blødkogte æg behever ikke være dækket med vand, damp er lige så varm, 3 skefuldvand er nåk, 1 eller 6 æg , vand koger meget hurtig fordi ser er så lidt så setter man låg på, efter 3 min. er ægerne Blødkogte.
Hurtig og billig |
Kommentar af: 3xc, d.04-08-2013, kl.15:57 Det er anden gang vi bruger denne opskrift og æggene er blevet gode begge gange. Vi har fundet ud af at hvis putter æggene i køleskabet lige når de er blevet færdige med at oge så bliver de endu bedre. |
Skriv en kommentar til opskriften: Smilende Æg
Relaterede opskrifter:
Ja har vi det ikke med at altid glemme tiden på det æg - well, slap helt af og følg opskriften her på hårdkogte æg.
Sæt vandet over til at koge. Når vand
|
Kog først dine æg til hårdkogt. Se evt vores opskrift på hårdtkogte æg. Del derefter æggene i en æggedeler,
|
Sæt vandet over til at koge. Når vandet koger, læg da æggene forsigtigt i gryden med en ske. Kog ægget under låg i (7 minutter - størrelse L/XL) / (5½ m
|
|
|
|