|
 |
TilbehørMorgenmad -» Tilbehør
1
|
Kartoffler og løg rives groft, og blandes sammen i en skål. Lad blandingen stå i 10 minutter og dræn jævnligt vandet fra som samler sig i bunden. Tilsæt derefter ægget og melet samt salt og peber og rør godt rundt, til det er en ensartet masse. Hashbrowns ligges på panden i størrelsen af en kaffekop, og planes forsigtigt ud med en paletkniv til de er ca. 3 cm i højden. Steges nu i smør eller olie til de er gyldne.
Yderligere info: Hashbrowns Opskrift -»
|
|
2
|
Varm mælk og piskefløde op til kogepunktet. Afkøl blandingen til 25 grader (knap håndvarmt). Bland derefter kærnemælken i. Hæld blandingen op i tykmælksskåle og stil dem tildækket på køkkenbordet ved stuetemperatur ca. 18 timer. Stil derefter tykmælken i køleskab så den er kold ved serveringen.
Yderligere info: Hjemmelavet tykmælk Opskrift -»
|
|
|
|
|