|
|
ÆgMorgenmad -» Æg
1
|
Sæt vandet over til at koge. Når vandet koger, læg da æggene forsigtigt i gryden med en ske. Kog ægget under låg i (7 minutter - størrelse L/XL) / (5½ minut - størrelse S/M), og skyl straks med koldt vand og server. Kogetiden forøges med 10 sekunder for hvert ekstra æg..
Yderligere info: Blødkogt Æg Opskrift -»
|
2
|
Ja har vi det ikke med at altid glemme tiden på det æg - well, slap helt af og følg opskriften her på hårdkogte æg. Sæt vandet over til at koge. Når vandet koger, læg da æggene forsigtigt i gryden med en ske. Kog ægget under låg i 9 minutter, og skyl straks med koldt vand og server. Kogetiden forøges med 10 sekunder for hvert ekstra æg. Opskriften er baseret på æg i Large (L) størrelse. Tiden justeres lidt i forhold til dine æg. Jo mindre æg, desto kortere tid skal de koge..
Yderligere info: Hårdkogt Æg Opskrift -»
|
|
3
|
Sæt vand over til at koge. Når vandet koger, læg da æg forsigtigt i gryden med en ske. Kog æg under låg i 8 minutter, og skyl straks med koldt vand og server. Kogetiden forøges med 10 sekunder for hvert ekstra æg..
Yderligere info: Smilende Æg Opskrift -»
|
4
|
Kog først dine æg til hårdkogt. Se evt vores opskrift på hårdtkogte æg. Del derefter æggene i en æggedeler, først på den ene led, og derefter på den anden. Kom æggene i en skål sammen med mayonaisen, karry, purløg. Vend forsigtigt sammen og smag til med salg og peber.
Yderligere info: Æggesalat Opskrift -»
|
|
|
|
|